Natural Upgrade

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie door Nicole Jansen. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

In de webshop van BolleBelly staan alle producten van NU.

Voor de zwangere vrouw raden we vooral aan:

- de Skin Oil:

Natural Upgrade Skin Oil is heerlijk voor een zachte liefdevolle all-over body boost. Je kan deze olie dagelijks gebruiken als body-olie voor je lichaam en gelaat, als massageolie, littekenolie, baby-olie, aftersunolie en als olie tegen zwangerschapsstriemen. Het is een niet vette olie op plantaardige basis die snel intrekt. Verrijkt met natuurlijke vitamine E voor goede weerstand, jojoba voor diepe voeding, bètacaroteen (vandaar de oranje kleur) voor souplesse van de huid en calendula voor kalmering van huidirritaties of oppervlakkige brandwondjes. 

Een bijzonder passend cadeau voor  zwangere vrouwen of als kraamcadeau voor  moeder en kind! De energie is zacht, liefdevol en daarmee erg geschikt ook voor baby's! 

- De doucheproducten:
Natural Upgrade Bath & Shower Gel is heerlijk om je op te laden voor een drukke dag of om een zware dag letterlijk van je af te spoelen.  
Ideaal in combinatie met de Feetcare en Balm for Legs die je de ondersteuning geven voor een stevige aarding.

- Balm for legs:
Natural Upgrade Balm for Legs is erg prettig om je benen in de ochtend mee op te laden om op een ontspannen manier met beide benen stevig op de grond te blijven. Na een drukke dag helpt de krachtige mix van paardenkastanje, hamamelis, rozemarijn, kamfer, menthol en arnica je vermoeide, gezwollen, rusteloze of gevoelige benen te kalmeren en verzorgen. Doorbloeding stimulerend en verfrissend, een krachtige dagelijkse oppepper. Ook te gebruiken bij zichtbare adertjes. De energyboost ondersteunt je in stevig aarden en ontspannen.

Echte musthaves voor jong en oud!