Holo®

 

Lig weer op je buik - ook tijdens je zwangerschap!

De Holo® kan gebruikt worden gedurende de gehele zwangerschap, vanaf het moment dat je niet meer prettig op je buik ligt tot vlak voor de geboorte. Veel zwangere vrouwen missen het liggen op hun buik, dankzij de Holo is dit nu mogelijk tijdens je zwangerschap.

Wat is de Holo® 

 

De Holo®  is een opblaasbaar matras met een gat in het midden. De verhoogde rand rondom het gat ondersteund je heupen, waardoor je rug wordt ontzien.

 

Steeds meer professionals geven aan dat buikligging niet alleen de optimale ligging positie van het kind voor de geboorte stimuleert, maar in veel gevallen ook een manier is om pijn te verminderen o.a. in het bekken en te zorgen voor totale ontspanning.

 

Verloskundigen, osteopaten, yoga docenten, fysiotherapeuten en gynaecologen die de Holo® hebben gezien, keuren het gebruik ervan goed en zijn verbaasd dat dit product niet al eerder was ontwikkeld.

 

Gebruik van de Holo®  

 

Zorg ervoor dat je heupen altijd op de verhoogde rand liggen, zodat je rug op de juiste wijze wordt ondersteund.  Je kunt de Holo® gebruiken op land of in het water. In het water moeten altijd beide compartimenten zijn opgeblazen. Op het land kunt je ervoor kiezen beide compartimenten op te blazen of om je eigen kussen te gebruiken in plaats van het hoofdcompartiment. Maak het jezelf comfortabel!

 

Gebruik de Holo® voor: 

 

- Ontspanning
- Goede nachtrust
- (Fysio) Therapie
- Massage
- Yoga
- Of wat je maar wilt!

 

 Afmetingen en gewicht:

 

De afmetingen zijn 185x65x15 cm (max. 20 cm rondom het buikgat), diameter van het buikgat is ongeveer 30 cm. In de doos zijn de afmetingen ongeveer 31x24x5 cm, met een gewicht van 1,4 kg. 

 


Peter Mulvey MSc MMACP MCSP Physiotherapist, Prophysiotherapy, London 

Finding a comfortable position to treat pregnant women in can be difficult. The Holo®  solves that problem easily. We can more effectively assess back pain and pelvic pain when they are on their fronts. We love it and recommend other clinics give it a try. Rhonwen Hyslop The Holo®  saved my life. I had not sleep properly in months and was in a lot of pain from my pelvis. I normally sleep on my front or side and obviously couldn't. Since having gotten the Holo®  I am sleeping better and am able to walk with a lot less pain. It really has made the last couple of months bearable.