Natural Upgrade

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie door Nicole Jansen. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

In de webshop van BolleBelly staan alle producten van NU.

Voor moeders raden we vooral aan:

 

Body Butter

Natural Upgrade Body Butter smeer je overdag een beetje op je handen om "bij jezelf te blijven" . Ondersteunt je verbinding met je eigen zachtheid en pure hartsgevoel. Hierdoor kan je makkelijker op gaan merken of invloeden van buitenaf je uit je kracht lijken te halen.. Een krachtige energetisch verlichtende boost voor een zwaar voelende of pijnlijk voelende plek zoals bijv. nek, schouders of op je rug. De zuivere lavendel heeft een natuurlijke, rustgevende en ontspannende werking. 
In de varianten: lavendel en mango

 
Doucheproducten
Natural Upgrade Bath & Shower Gel is heerlijk om je op te laden voor een drukke dag of om een zware dag letterlijk van je af te spoelen.  In de varianten: lavendel en Marokkaanse roos met argan olie!

Feetcare
Natural Upgrade Feet Care is heerlijk om je voeten in de ochtend op te laden voor een drukke dag of je vermoeide en opgezette voeten na een zware dag krachtig te verfrissen en verzorgen. De energyboost geeft ondersteuning in stevige aarding, rust en ontspanning.
De bijzondere mix van kamfer, tijm, eucalyptus, rozemarijn, citroengras, menthol, lavendel en tea tree olie stimuleert de doorbloeding van je huid ,werkt schimmelwerend en helpt tegen zweetvoeten. Bij voorkeur op je gewassen voeten smeren. 

Handcrème
Deze Hand Cream is erg fijn om jezelf tussendoor te ontprikkelen en een verlichtende boost te geven. Uit je hoofd , in je rust.
in de varianten: lavendel, mango en kers.