Natural Upgrade

De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie door Nicole Jansen. 'Energy boosted' noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

In de webshop van BolleBelly staan alle producten van NU.

 

Voor kinderen raden we in het bijzonder aan:

 

Doucheproducten
Natural Upgrade Bath & Shower Gel is heerlijk om je op te laden voor een drukke dag of om een zware dag letterlijk van je af te spoelen.  In de varianten: lavendel en Marokkaanse roos met argan olie!

Feetcare
Natural Upgrade Feet Care is heerlijk om je voeten in de ochtend op te laden voor een drukke dag of je vermoeide en opgezette voeten na een zware dag krachtig te verfrissen en verzorgen. De energyboost geeft ondersteuning in stevige aarding, rust en ontspanning.
De bijzondere mix van kamfer, tijm, eucalyptus, rozemarijn, citroengras, menthol, lavendel en tea tree olie stimuleert de doorbloeding van je huid ,werkt schimmelwerend en helpt tegen zweetvoeten. Bij voorkeur op je gewassen voeten smeren. 

Handcrème
Deze Hand Cream is erg fijn om jezelf tussendoor te ontprikkelen en een verlichtende boost te geven. Uit je hoofd , in je rust.
in de varianten: lavendel, mango en kers.
Makkelijk mee te geven in de schooltas van je kind!