10 zachte warme mannetjes!
Een verrassend prentenboekje waarbij je voorleest en je handen in beweging komen..... geschreven door Judith Tonnissen.

 

Tijdens het voorlezen van dit prentenboek ervaar je als gever en ontvanger het verhaal in rijmvorm op een bijzondere manier. Terwijl je als ouder het boek voorleest laat je het verhaal tegelijkertijd ervaren op de rug. Dit doe je door middel van eenvoudige massage bewegingen. Deze massage bewegingen staan precies in het boekje getekend en beschreven en zijn gemakkelijk uit te voeren. Na enkele keren heb je de uitleg niet meer nodig maar zul je genoeg hebben aan het massage pictogram dat je op iedere bladzijde kunt vinden. Wil je graag wat meer tips en achtergrondinformatie, ga dan naar de pagina tips en info.

 

Het voorlezen van 10 zachte warme mannetjes is heerlijk voor een warm en intiem moment samen. Wanneer je voorleest en masseert voor het slapen gaan kunnen kinderen ontspannen en rustig in slaap komen.

 

Ook als leerkracht, pedagogisch medewerker of kinderyogadocent kun je met het boek aan de slag. Hiervoor is een extra lesbeschrijving te krijgen. Elkaar masseren in de groep brengt rust en verbinding.